INstall01 1

مدیر فرودگاه کلاله ادعای مخابرات در خصوص اثر فرودگاه در اختلالات آنتن دهی تلفن را رد کرد.

 به گزارش بخش اجتماعی پایگاه خبری و تحلیلی راه اترک، مدیر فرودگاه کلاله در پاسخ به ادعای مدیر مخابرات کلاله در خصوص اثر فرودگاه بر اختلالات آنتن دهی تلفن‌های همراه مردم گفت: آدرس اشتباه ندهید، مشکل آنتن‌دهی ریشه‌دار است.

 در پی اظهارات اخیر شرکت مخابرات شهرستان کلاله مبنی بر تأثیر فرودگاه در اختلالات آنتن‌دهی تلفن همراه در برخی مناطق شهری، مدیر فرودگاه شهدای کلاله با بیان توضیحاتی، خواستار پرهیز از فرافکنی و تمرکز بر راهکارهای فنی برای بهبود کیفیت خدمات شد.

 انتشار توضیحاتی از سوی شرکت مخابرات کلاله درباره مشکلات آنتن‌دهی تلفن همراه در منطقه معراج ۲ در کلاله و اشاره به محدودیت‌های ناشی از نزدیکی به فرودگاه، مدیر فرودگاه شهدای کلاله ضمن تشریح مواضع این نهاد، توضیحاتی ارائه کرد.

جمشیدی، مدیر فرودگاه شهدای کلاله، در گفت‌وگو با خبرنگار «راه اترک» با اشاره به نقش مهم و چندده‌ساله این مجموعه در توسعه و خدمت‌رسانی به مردم منطقه، گفت: «فرودگاه کلاله در مواقع بحرانی مانند سیل ۱۳۸۵ و اطفاء آتش سوزیهای مناطق جنگلی منطقه و ... نقش تعیین‌کننده‌ای ایفا کرده و همواره در کنار مردم و مسئولان محلی بوده است. انتظار می‌رود سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان نیز به همین اندازه در برابر مسئولیت‌های خود پاسخ‌گو باشند.»

وی افزود: «احداث هرگونه سازه در مجاورت و مناطق دارای فرودگاه باید مطابق ضوابط ایمنی پروازی انجام گیرد. این مسئله نه تنها بدیهی، بلکه مورد تأکید مقررات ملی و بین‌المللی است. طبیعی‌ است که رعایت این استانداردها، در درجه اول بر عهده مجری پروژه هایی است که قرار است در این مناطق ساخته و یا ایجاد گردد.»

جمشیدی ادامه داد: «فرودگاه از هر نوع همکاری برای جابجایی دکل و حل مشکل آنتن‌دهی استقبال کرده، اما تا امروز هیچ درخواست رسمی یا طرح جایگزینی از سوی مخابرات به این مجموعه ارائه نشده است. اینکه بدون پیگیری فنی و تعامل، قصور به گردن دیگر نهادها انداخته شود، نه حرفه‌ای‌ست و نه منصفانه.»

وی همچنین خاطرنشان کرد: «مشکلات آنتن‌دهی در مناطق شهری کلاله، موضوع تازه‌ای نیست و پیش از ماجرای کاهش ارتفاع دکل نیز شهروندان با این اختلالات مواجه بوده‌اند. انتظار می‌رود شرکت‌های مسئول، با مطالعه دقیق، برنامه‌ریزی مناسب و ارتقاء زیرساخت‌ها به دغدغه‌های به‌حق مردم پاسخ دهند.»

در پایان، مدیر فرودگاه تأکید کرد: «آرامش روانی و حقوق ارتباطی مردم برای همه ما اولویت دارد. اما در فضای عمومی، لازم است گفت‌وگوها با شفافیت، تعامل و دقت همراه باشد، تا زمینه برای پیشرفت واقعی و پرهیز از آدرس‌دهی غلط فراهم شود.»

انتهای خبر/رضا جامی 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید