بانوی ترکمن مراوه ای در راستای تحقق شعار سال، با جمع کردن سرمایه های کوچک خود، کارگاه تولیدی به راه انداخت.
به گزارش بخش اجتماعی پایگاه خبری و تحلیلی راه اترک، یک گارگاه تولیدی لباس در روستای کچیک، آغاز به کار کرد.
با فعالیت این کارگاه تولیدی، ۷ نفر مشغول به کار شدند.
خانم صفری، مسئول این کارگاه تولیدی که از حمایت بسیج سازندگی هم برخوردار شده است به خبرنگار افتخاری راه اترک گفت: تولیدات ما تماما در همین کارگاه که در روستای کچیک است و با دستان هنرمند زنان همین روستا، تولید می شود.
وی ضمن تقدیر و تشکر از حمایت بسیج سازندگی سپاه مراوه تپه، خواستار حمایت بیشتر از تولیدات مردم محلی در راستای حمایت از شعار سال مقام معظم رهبری شد.
صفری گفت: در صورت حمایت بیشتر می توانیم کارگاه تولیدی را بزرگتر کنیم و تعداد بیشتری از مردم منطقه را مشغول به کار کنیم.
وی اضافه کرد: ما با تاسی به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص شعار امسال، سرمایه های اندک خودمان را برای تولید جمع کردیم و اکنون تولیدات این کارگاه در منطقه فروخته می شود و ان شاءالله با حمایت مسئولین، شاهد گسترش این کارگاهها در منطقه خواهیم بود و امیدواریم به زودی، منطقه مراوه تپه به خصوص روستای کچیک، به عنوان یک قطب تولید لباس در استان تبدیل شود.
صبح امروز، سروان کوسه غراوی از این کارگاه تولیدی بازدید کرد.
نورعلی قرناسی، خبرنگار افتخاری راه اترک
انتهای خبر/