چاپ
دسته: خبر ویژه
بازدید: 17

IMG 20250727 171240 251

مسئول جدید روابط عمومی فرمانداری کلاله از خبرنگار افتخاری راه اترک، جویایی شیوه عملکرد این سایت شد.

 به گزارش بخش اجتماعی پایگاه خبری و تحلیلی راه اترک، علی ملکان که یک سال پیش و به شکل جذب شرکتی به بدنه شهرداری کلاله وارد شده بود و ورودش هم همراه با واکنش‌های منفی مختلفی در نیروهای شرکتی و حتی نیروهای رسمی شهرداری شده بود، بعد از یک سال و با پیگیری فرماندار جدید، به شکل مامور به فرمانداری کلاله منتقل شد!!

البته ورود ملکان به فرمانداری، ابتدا به عنوان مشاور جوان! و بعد به شکل جابه جایی اداری انجام شد.

اگرچه هنوز خبری رسمی مبنی بر حکم رسمی ملکان در فرمانداری شنیده نشده است ولی ظاهرا بعد از بخشدار شدن علیرضا زرنگین، علی ملکان به جای او، امور روابط عمومی فرمانداری کلاله را بر عهده گرفته است.

ملکان که دارای کانال خبری کلاله شهر من و چند صفحه دیگر در فضاي مجازي است، امروز و در حاشیه مراسم هفته ملی مهارت، با خانم صادقی، خبرنگار راه اترک صحبتی کرده و جویایی شیوه عملکرد این سایت و چگونگی دسترسی به اخبار شهرستان و منطقه، توسط این سایت شده بود.

صادقی، خبرنگار افتخاری راه اترک هم به او گفته بود: سایت راه اترک که از سایت‌های قدیمی استان است، در بیشتر شهرها و روستاهای منطقه شرق گلستان دارای خبرنگار است .

البته مشخص نشده و ملکان هم توضیح نداده که این اطلاعات را برای تقدیر از خبرنگاران سایت در روز خبرنگار می خواهد یا این پرسش و پاسخ ها یک علت سیاسی دارد!

انتهای خبر/رضا جامی