چاپ
دسته: کل مجموعه های سایت
بازدید: 609
1974243
مديركل راه و شهرسازی گلستان از آغاز عمليات بهسازی محور ترانزيتی و شريانی اينچه برون - گنبدكاووس به طول حدود ۵۰ كيلومتر در سال جاری خبر داد

به گزارش راه اترک، به نقل از روابط عمومی اداره كل راه و شهرسازی استان گلستان، ابراهیم مبارک قدم گفت: عملیات بهسازی محور ترانزیتی و شریانی اینچه برون – گنبدكاووس از محل سد دانشمند (هفت كیلومتری سه راهی اینچه برون) به سمت شهرستان گنبدكاووس و با انجام عملیات قیرپاشی (حفاظتی فوگ سیل) جهت آب بند كردن و جلوگیری از شن زدگی رویه آسفالت، به اجرا درآمده است.

مبارک قدم، اعتبار تخصیص یافته برای اجرای این عملیات را، رقمی بالغ بر سه میلیارد و ۶۹۰ میلیون ریال از محل منابع ملی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای عنوان كرد.

به گفته وی، محور ترانزیتی و شریانی اینچه برون - گنبدكاووس از محورهای مهم استان گلستان به دلیل مبادلات تجاری ایران با كشورهای آسیای میانه است كه بر اثر تردد زیاد، تخریب گسترده ای بر سطح و رویه آسفالت آن در سال های اخیر بوجود آمده بود و برای حفظ رویه آسفالت و كاهش سطح تخریب های محور، عملیات بهسازی آن در دستور كار قرار گرفت.

مدیرکل راه و شهرسازی استان گلستان گفت: پس از اتمام این عملیات ظرف چند روز آینده، عملیات بهسازی محور از سمت سه راهی اینچه برون به سمت داشلی برون و مراوه تپه ادامه پیدا می کند.

محور ترانزیتی و شریانی اینچه برون - گنبدكاووس در شمال استان گلستان واقع شده است. استان گلستان با یک میلیون و ۸۵۰ هزار نفر جمعیت در شمال ایران واقع است و از شمال با کشور ترکمنستان، از شمال غرب با دریای خزر، از غرب با مازندران، از شرق با خراسان شمالی و از جنوب با استان سمنان همسایه است.