photo 2016-07-01 14-46-04

رئیس دادگستری مراوه تپه گفت:بزرگداشت و تعظیم روز قدس در حمایت از مظلومان فلسطین،  تعظیم شعائر اسلامی است.

حجت  الاسلام مرتضی اسعدی با بیان این مطلب افزود: روز قدس روز جهانی است که اختصاص به فلسطین ندارد بلکه روز امت اسلامی است.

وی در ادامه افزود:مطابق با تعالیم اسلامی و انسانی، اطفال و زنان و افراد کهنسال در جنگها و درگیری ها نباید مورد تعرض قرار بگیرند ولی این مورد از سوی رژیم صهیونیست انجام گرفته که به او لقب کودک کش را اعطا می کنیم.

سخنران راهپیمایی شهرستان مراوه تپه گفت:به استناد ماده 37 پیمان نامه حقوق کودک، کشوهای عضو تضمین خواهند کرد که هیچ کودکی مورد شکنجه یا سایر رفتارهای بی رحمانه غیر انسانی یا تحقیر آمیز قرار نگیرد که این مورد راآمریکا و سومالی امضاء نکرده اند.

photo 2016-07-01 14-45-57

وی در ادامه با اشاره به جنایت های آل سعود در جنگهای نیابتی، افزود: رژیم سعودی با کودک کشی ها و جنگهای خود خواهر خوانده ی رژیم صهیونیستی است که باید اقدامات این رژیم از سوی کشورهای جهان اسلام محکوم شود.

رئیس دادگستری مراوه تپه در جمع شرکت کنندگان در راهپیمایی این شهرستان تصریح کرد: ما به مصداق فرمایش حضرت علی(ع) کونا للظالم خصما و للمظلوم عونا باید دشمن ظالم و یار مظلوم باشیم.

حجت الاسلام مرتضی اسعدی در پایان به دلایل حمایت از قدس و اهمیت آن در جمع مسلمانان جهان برشمرد و افزود: بیت المقدس برای تمام ادیان ابراهیمی مقدس است، معراج پیامبر(ص) از مسجد الحرام تا مسجد الاقصی بوده و اولین قبله مسلمانان است.