آشپزخانه اترک امروز به سراغ کش لقمه می رود.
به گزارش اترک، امروز می خواهیم در آشپزخانه اترک به سراغ کش لقمه یا همان پیتزا برویم.
خوب باید ببینیم سرآشپز اترک امروز این کش لقمه را چطور به ما آموزش خواهد داد، این شم و این هم سرآشپز اترک
با سلام خدمت دوستان عزیز امروز میخوام براتون پیتزا درست کنم که اصولا همه دوست دارن مخصوصا بچه ها
مواد لازم
گوشت چرخ کرده: 200 گرم
قارچ ورقه شده: 200 گرم
سوسیس: 200 گرم
فلفل دلمه ای: 1عدد خیلی کوچیک
اویشن :کمی
ادویه :به میزان لازم
خمیر پیتز:ا یک عدد
سس قرمز: کمی
روغن برای سرخ کردن: کمی
پنیر پیتزا :300 گرم
خوب حالا با هم این کش لقمه خوشمزه رو درستش میکنیم.
اول باید خمیر مان را از فریزر در بیائریم و کنار بگذاریم.
حالا در تابه کمی روغن ریخته، اول گوشت و پیازو فلفل دلمه ای رنده شده رو توی روغنمون میگذاریم کاملا سرخ یشه .
بعد از سرخ شدن ادویه هارو اضافه میکنیم که شامل زردچوبه و فلفل و اویشن است.
بعد آن سوسیس ورقه شده یا نگینی شده (بسته به سلیقه خودتون )رو اضافه میکنیم و مواد آماده شده رو می گذاریم چند دقیقه ای با گوشت ما سرخ بشه در آخر هم قارچ رو میریزیم و خیلی کوتاه تفت میدیم و از روی شعله برمیداریم.
حالا روی خمیر پیتزامون یکی دوقاشق سس قرمز میریزیم و کاملا به همه نقاط خمیر میمالیم بعد مواد آماده شده رو روی خمیر میریزیم و در آخر هم پنیر پیتزا رو روی آن بصورت یکنواخت میپاشیم .
نکته : برای کش دار شدن پیتزا قبل گذاشتن آن در فر روی پنیرها کمی آب بپاشید تا بیشتر کش بیاد
حالا پیتزا رو در فری که از قبل روشن کردیم(دمای فر رو روی 180 درجه )میگذاریم.
15 دقیقه بعد پیتزای ما آماده شده و می شود اونو نوش جان کنید.
نرگس جامی خبرنگار افتخاری اترک از تهران