طرح نسخه الکترونیک در مراکز درمانی از اول اردیبهشت ، اجرایی شده است.
به گزارش راه اترک، طرح نسخه الکترونیک در مراکز درمانی از اول اردیبهشت ، اجرایی شده است.
در همین خصوص موسی آذریان ، رئیس اداره بیمه سلامت شهرستان مراوه تپه در گفتگو با راه اترک در خصوص جزئیات این طرح و نوع ارائه خدمات به این شیوه توضیح داد.
آذریان در این خصوص گفت: ابن امر برای ارائه خدمات بهتر و سریعتر به مردم صورت گرفته است.
وی در خصوص اهداف این طرح هم گفت: این طرح با هدف تسهیل در دریافت خدمات بدون دفترچه و حفظ سوابق بیمار و برپایه ارائه خدمات در دولت الکترونیک انحام شده است.
آذریان ادامه داد: بر این اساس کسانی که دفترچه بیمه ی آنان باقی مانده است، دفترچه های باقی مانده معتبر هستند و آنها که دفترچه های آنها تمام شده است برای احراز هویت باید دفترچه قبلی(یا برکه مشخصات دفترچه ) خود را همراه داشته باشند و همراه خود یا شناسنامه یا کارت ملی را نیز همراه داشته باشند.
رئیس اداره بیمه سلامت مراوه تپه اضافه کرد: در این طرح پزشک معالج اقدام به ویزیت می کند و در صورت لزوم صدور نسخه الکترونیک یا دستور به آزمایش و ...، نسخه به شکل الکترونیک با صدور کد رهگیری صادر می شود.
وی در خصوص زمانهای که نشود نسخه الکترونیک توسط پزشک صادر شود هم گفت: اگر پزشک امکان صدور نسخه الکترونیک نداشت، نسخه کاغذی صادر می شود.
آذریان گفت: افراد می توانند برای نحوه برخورداری از این شیوه مطلع شوند می توانند یا با کد دستوری ستاره 1666مربع و یا مراجع به سایت بیمه سلامت ایران از برخورداری خود از این خدمت مطلع شوند و یا با شماره 1666تماس بگیرند.
رئیس بیمه سلامت مراوه تپه در خصوص وضعیت نوزادان در این ایام هم گفت: نوزادان هم تا زمان صادر شدن بیمه ی آنها با مشخصات مادر (البته تا یک ماه ) از خدمات بیمه استفاده خواهند کرد.
انتهای پیام/رضا جامی