photo 2015-03-21 22-18-52

خرما لندو یک شیرینی و میان وعده بسیار خوشمزه است که سیستانی ها از آن به عنوان یک میان وعده بسیار مقوی استفاده می کنند.

به گزارش اترک ، سرآشپز ما امروز قصد دارد شیرینی خرما لندو را آموزش دهد. خرما لندو یک شیرینی و میان وعده بسیار خوشمزه است که سیستانی ها از آن به عنوان یک میان وعده بسیار مقوی استفاده می کنند.
به علت نزدیک شدن به ایام نوروز ، تصمیم گرفتم که امروز این شیرینی خانگی را به شما عزیزان آموزش دهم.
مواد لازم :
خرما  : 750 گرم
گندم  :  750 گرم
کنجد :  یک کیلو
طرز تهیه :
ابتدا کنجد را درون یک پارچه توری ریخته و خوب می شوییم . سپس آن را  روی یک سینی ریخته و روی بخاری می گذاریم تا خشک شود.
گندم را هم مثل کنجد شسته و  روی سینی پهن می کنیم تا روی بخاری خشک شود .
هسته خرما را جدا کرده و خرما را درون یک  قابلمه می ریزیم .
یک مشت از گندم را برداشته و روی سینی می ریزیم تا روی شعله ملایم  برشته شود . باید آن را مدام هم بزنیم تا نسوزد و همه  با هم برشته شود.
گندم های برشته را روی خرما ها می ریزیم . گندم ها که تمام شد ، این بار کنجد ها را برشته می کنیم و روی خرما می ریزیم .
در این مرحله همه  ی مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم  .  کمی صبر می کنیم تا مواد سرد شود .
* در صورت تمایل می توانید به این مواد گردوی خرد شده هم اضافه کنید .
در پایان  به  دلخواه به اندازه  یک گردو یا یک فندوق از  مواد برداشته و درون دست خوب گرد می کنیم  .
خرما لندو های آماده شده را می توانید درون ظرف  در دار  درون یخچال  به مدت طولانی نگهدارید .

lando

به خاطر داشته باشید که نیم ساعت قبل از مصرف آنها را از یخچال بیرون آورید تا گرم و نرم شوند زیرا راحت تر خورده می شوند.
امیدوارم که این شیرینی بسیار خوشمزه و مقوی را در خانه تهیه کنید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید.
برای شادی روح امام و شهدا ، و همچنین شادی روح اموات  خودتون و بنده ی حقیر صلوات.
انتهای پیام/ر.م